Sep 15, 2016

Spelt Buns with Roux and Preferment - Panini al Farro con Roux e Prefermento

     English / Italiano

Dear Friends, 

After a long “holiday from blogging” I have come back with these delicious spelt buns, which I sometimes/often bake for my children’s school snack.
The preparation requires two extra steps, the famous “roux” and the well-known preferment. So they will not be ready in a "blink of an eye" but they are totally worth the waiting.  Enjoy!


Cari Amici,
Dopo una lunga vacanza dal blog rieccomi con una ricettina golosa per preparare dei deliziosi panini al farro. Panini che sono molto apprezzati dai miei bimbi durante la ricreazione.
La preparazione richiede due passaggi extra: il famoso "roux" e il noto prefermento. Questi panini non saranno pronti in un batter d'occhio, ma l'attesa varrà totalmente la pena. Buon divertimento!





Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


Links to this post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...