Aug 27, 2015

L'Otto di Merano Bread

            English/ Italiano

This month the Babes are taking us to Merano, a town in South Tyrol (northern Italy). Among the delicious recipes written by Carol Field, Elizabeth of "Blog from OUR kitchen" has picked out (& adapted) the "Eight of Merano", and after checking the ingredients list, I knew, it was a recipe worth doubling. With the second batch, I've made 4 baby eights for my children's snack-box.

Questo mese le Bread Baking Babes ci portano a Merano, una città nel Trentino-Alto Adige. Fra tutte le deliziose ricette scritte da Carol Field, Elizabeth di "Blog from OUR kitchen" ha scelto (e adattato) per noi "L'Otto di Merano" e dopo aver letto gli ingredienti ho raddoppiato le dosi senza esitare. Con il secondo impasto ho preparato 4 baby otto per la merenda dei bimbi.





Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


Links to this post

Bake Your Own Bread: July/September 2015 Submissions- Il Cestino del Pane: Partecipazioni Luglio/Settembre 2015

English / Italiano  

How to participate (the rules) / Come partecipare (le regole): click

At the end of each month I'll write a "monthly round up", with your pics and links. 
If you DO NOT wish to be included in the round-ups, please contact me before the end of the current month at sweetandthatsit(at)blogspot(.)com. 

Alla fine di ogni mese scriverò un "sommario mensile" con le immagini del vostro pane e il link al vostro blog
Se NON desiderate che la vostra immagine e il link del vostro blog siano inseriti nel sommario, siete pregati di contattarmi entro la fine del mese corrente a: sweetandthatsit(chiocciolina)hotmail.com





"BYOB - Il Cestino del Pane" button
Il badge di "BYOB - Il Cestino del Pane"

Sweet and That's it
Highlight and copy this code into your blog/website 
Selezionate e copiate questo codice nel vostro blog/pagina web

Link to the Round ups  / Link alle Raccolte




Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


Links to this post

Whole Wheat-Rye-Flaxseed Bread - Pane Integrale con Segale e Semi di Lino

     English / Italiano

In case you were wondering what we've been having for breakfast lately: this tastefull, healthy and delicious bread that thanks to the unrefined flours and flaxseeds satisfies you hunger and keeps it "under control" :-)   It also makes wonderful sandwiches!

E' giunto il momento di svelarvi il mistero delle nostre recenti colazioni: questo delizioso e salutare "pane integrale con semi di lino" che grazie alle farine non raffinate e semi di lino non solo soddisfa la vostra fame ma e la tiene anche "sotto controllo". Inoltre è perfetto come "pane per sandwiches".





Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


Links to this post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...