Nov 2, 2013

"Back to the Future, Buddies" SUKKAR BI TAHIN (Beirut Tahini Swirls): October 2013 Round Up - GIRELLE LIBANESI AL TAHINA: Raccolta di Ottobre 2013

     English / Italiano

Many thanks to each and every great baker who made this SECOND round up possible. Below please find the pictures & links to the recipes of these wonderful Sukkar bi Tahin, which are shown in chronological order. 
If you are new and you'd like to join the group "Back to the Future, Buddies", please read here: I'm so looking forward to seeing your delicacies.

Un grazie di cuore a tutti gli amanti del pane fatto in casa che hanno reso possibile questa SECOND raccolta. Qui sotto troverete in ordine cronologico le foto e i links di queste magnifiche "Girelle Libanesi al Tahina". 
Se siete nuovi e desiderate partecipare a "Back to the Future, Buddies", per favore cliccate qui: non vedo l'ora di vedere le vostre prelibatezze! 


Recipe in English and Italian / Ricetta in inglese e italiano: 
by/di: Ckay of "Sweet and That's it" 


Finally I've found a delicious reason to open that precious jar of organic Tahini I've bought not long ago...and it was totally worth it. My family and friends all loved the filled swirls.
Una deliziosa occasione per aprire il prezioso vasetto di Tahina biologica acquistato poco tempo fa...e ne è valsa totalmente la pena: famigliari e amici li hanno adorati.


by / di Fiona

My friend Fiona is the "living proof" that my Tahini Swirls were good, even the day after, reheated. She went home and a couple of days later she posted the pictures of her great swirls in Facebook. Thank you Fiona, for being my "guinea pig" ;-)   (ps: Fiona does not blog but she loves baking and I am sooo happy she decided to bake along).
La mia amica Fiona è stata la "prova vivente" che le mie Girelle al Tahina erano buone, seppur riscaldate e "vecchie" di un giorno. Poco dopo ha pubblicato su Facebook le sue meravigliosi Girelle al Tahina. Grazie Fiona, per avermi fatto da cavia ;-)  (Fiona non ha un blog ma adora fare il pane e la sua partecipazione al gruppo mi ha resa felice).



Recipe in English / Ricetta in inglese: 
by/di: Renee of "Kudos Kitchen by Renee"

Renee was very pleased with her Tahini Swirls. She adapted the recipe to her taste and these gorgeous swirls happily puffed up. I am so in love with this picture, Renee. It could make a wonderful poster.
A Renee, le sue Girelle al Tahina, sono piaciute molto. Ha adattato la ricetta secondo i suoi gusti e puff! le girelle si sono gonfiate: magnifiche! La foto di Renee mi piace moltissimo. 


Recipe in English / Ricetta in inglese: 
by/di: Claire of "Claire's Baking Journey"


I am sooo glad Claartje had at least good fun baking them as she did not like the taste of her Tahini Swirls... She didn't even dare to feed them to the chickens. So sorry, Claartje.
Sapere che Claartje si è almeno divertita preparando le Girelle al Tahina è un sollievo, poiché a Claartje le sue non sono piaciute: troppo dense e pensanti ... Non ha nemmeno avuto il coraggio di darle alle sue galline... Che peccato, Claartje!


Recipe in English / Ricetta in inglese: 
by/di: Kelly of "A Messy Kitchen"


Kelly, who does not like store bought Tahini, decided to make her own. Well done Kelly! She and her husband found the Tahini Swirl interesting and good. She used spelt flour instead of wheat and had a great idea for the next Tahini Swirls: cut the tahini paste in half and add almond paste. Let us know how they turn out, Kelly!
Quant'é brava Kelly! Non amando il Tahina preconfezionato, se lo è fatto da sola! Inoltre ha sostituito la farina di frumento con della farina di farro e per le prossime Girelle vorrebbe sostituire metà del Tahina con burro di mandorle. Gnamm! Saranno squisite! Kelly e suo marito hanno trovato le Girelle buone e interessanti.

by / di Amanda 

Unfortunately my friend Amanda did not like them as she found them "too nutty". Amanda and nuts are not best friends. So she decided to bring them along to our TGIF coffee morning and we all enjoyed her baking skills. Thank you Amanda (ps: Amanda does not blog but she loves baking breads and I am sooo happy she decided to join the group).
Purtroppo la mia cara amica Amanda non ha apprezzato le sue Girelle al Tahina, poichè avevano un sapore di frutta oleosa troppo pronunciato. Eh si, Amanda non ama la frutta oleosa (noci, nocciole, mandorle,...), nessuna eccezione! Così ce le ha offerte venerdì e in compagnia ce le siamo gustate con un bel cappuccino o tazza di thé. Grazie Amanda! (Amanda non ha un blog ma adora fare il pane in casa e la sua partecipazione al gruppo mi ha resa felice). 

* * *

Links:
- Link to our Facebook group
- Linkto the Recipe Summary AND to the Roundup Summary
Link al nostro gruppo su Facebook
- Link al sommario delle ricette E al sommario delle raccolte mensili



"Back to the Future, Buddies" Badge
Il badge di "Back to the Future, Buddies"
Back to the Future, Buddies
copy the whole text and paste it in your blog
copiate tutto il testo e inseritelo nel vostro blog



Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


No comments:

Post a Comment

MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...