Aug 16, 2012

Roasted Pumpkin Seeds with Honey, Ginger and Cinnamon - Semi di Zucca tostati con Miele, Zenzero e Cannella

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Please, do not discard the seeds when you make your homemade pumpkin puree, but try this delicious and easy recipe: you'll love it!

Non gettate i semini di zucca quando preparate la purea di zucca. Provate a fare questa deliziosa e semplice ricetta: vi piacerà!

Ingredients (picture 1):
110 g pumpkin seeds, rinsed
1 ½ teaspoon sea salt & vanilla
Water

Directions:
Cook the seeds in boiling and salty water for about 15 minutes.
Pour through a colander and dry the seeds with kitchen paper or towel.
On a baking sheet lined with parchment paper, spread the pumpkin seeds in a single layer and
dry them in the oven for about 20-30 minutes at 100°C.

Ingredients (picture 2):
20 g butter
1 ½ tablespoon honey and vanilla
¼ teaspoon cinnamon
1 pinch of ground ginger

Directions:
Combine all the ingredients in a pan and while stirring, cook on low until the butter is melted.
Pour the butter mixture over the seeds and stir well (picture 3).
On a baking sheet lined with parchment paper, spread the pumpkin seeds in a single layer (picture 4) and bake them in the oven for about 10 minutes at 150°C, then stir well and go on baking for another 8 minutes.

Ingredients (picture 5):
½ tablespoon vanilla and sugar
½ tablespoon cane sugar or brown sugar

Directions:
Mix well and sprinkle half of this sugar mixture over the seeds, stir and bake for 10 minutes.
Then sprinkle the rest of the sugar mixture over the seeds and bake for the last 8 -10 minutes.
The pumpkin seeds are ready when they are golden.
Let cool completely and store in an airtight container.


Ingredienti (foto 1):
110 g di semi di zucca, sciacquati
1 ½ cucchiaino di sale marino e vaniglia
acqua

Procedimento:
Cuocere i semi in acqua bollente e salata per circa 15 minuti.
Scolare e asciugare i semi con carta da cucina o un asciugamano.
Su una teglia rivestita di carta da forno, distribuire i semi di zucca in un unico strato e far
asciugare nel forno per circa 20-30 minuti a 100 ° C.

Ingredienti (foto 2):
20 g burro
1 ½ cucchiaio di miele e vaniglia
¼ cucchiaino di cannella
1 pizzico di zenzero in polvere

Procedimento:
In una pentola versare tutti gli ingredienti, far sciogliere il burro a bassa temperatura, continuando a mescolare.
Versare il composto di burro sopra i semi e mescolare bene (foto 3).
Su una teglia rivestita di carta da forno, distribuire i semi di zucca in un unico strato (foto 4) e cuocere per circa 10 minuti a 150 ° C, quindi mescolare bene e proseguire la cottura per altri 8 minuti.

Ingredienti (foto 5):
½ cucchiaio di zucchero e vaniglia
½ cucchiaio di zucchero di canna o brown sugar

Procedimento:
Mescolare bene e cospargere la metà di questa miscela di zucchero sopra i semi, mescolare e cuocere per 10 minuti.
Quindi cospargere il resto della miscela di zucchero sopra i semi e cuocere per gli ultimi 8 -10 minuti.
I semi di zucca sono pronti quando avranno un bel colore dorato.
Lasciate raffreddare completamente e conservare in un contenitore ermetico.


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