May 11, 2012

PUMPKIN PUREE - PUREA DI ZUCCA

English / Italiano




If you like me, thought that preparing a pumpking puree for cakes, muffins, baking was a "hell of a job", please have a look at my short tutorial and you'll change your mind... and probably never buy any canned pumpkin in autumn again.
PS: The dark pieces you may find are caramelized sugar.

Se, anche voi come me, pensavate che preparare la purea di zucca per dolci e torte fosse un duro e complicato lavoro, eccovi il mio piccolo tutorial che vi farà cambiare idea...

PS: Non gettate le parti annerite: è semplicemente lo zucchero che si è caramellato.




Pinterest:



Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


2 comments:

  1. Ive never done pumpkin puree, I always buy it but it's a great idea and it doesn't seem that hard!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mireia, it's sooo easy and probably sooo much healtier.
      How's school going? All the best

      Delete

MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...