Apr 23, 2012

COCONUT BONBON - BON BON al COCCO


English / Italiano



Ingredients:
400 g condensed milk (sweet)
140 g grated coconut

Directions:
Place all ingredients (except 20 g of coconut) in a saucepan and cook over medium heat, stirring constantly.
Cook the mixture until it thickens enough to show the bottom of the pan during stirring (about 15 min.).
At this point, let cool slightly (the bonbon must be formed while warm) and with the palms of your hands form the little balls and roll them in the 20 gr. of coconut.
Serve them on miniature paper liners.
The bonbon will keep for 3 days in a closed container. 


This recipe was submitted by: Questa ricetta è stata inviata da:  
Josefina H.
ARGENTINA


Ingredienti:
400 g latte condensato (dolce)
140 g cocco grattuggiato

Procedimento:
Mettere tutti gli ingredienti (tranne 20 g di cocco) in una casseruola, cuocere a fuoco medio continuando a mescolare.
Dopo circa 15 minuti la miscela inizierà ad addensarsi e tenderà a staccarsi dal fondo della casseruola mentre si mescola.
A questo punto lasciare raffreddare leggermente (i bon bon si devono formare a caldo) e con il palmo delle mani formare delle palline e rotolarle nei 20 g di cocco.
Servirli in cartine per cioccolatini.
I bonbon si conservano per 3 giorni in un contenitore chiuso. 


SPREADING SWEETNESS INTO THE WORLD !!
DIFFONDIAMO DOLCEZZA NEL MONDO !!


Photobucket

Links:
O This is how it works - Ecco come funziona                         
O Recipe Index - Indice delle Ricette   
Pinterest: Ckay of Sweet and That's it


Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


2 comments:

  1. What a great recipe, you've been posting too many, I want to make them all!!!!!

    ReplyDelete
  2. sweet and that's itApr 24, 2012, 1:24:00 AM

    These are delicious. Josefina is a friend of mine and she was sooo kind to share them during our international TGIF Coffee - morning.

    ReplyDelete

MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...