Feb 24, 2012

Baking with Julia - Una nuova Sfida!




Constantly searching for new challenges …challenges came to me!



Last month I read an article by "Kudos Kitchen by Renee" in Facebook:
She was telling her friends, that she had joined an open baking group  called “Tuesday with Dorie - Baking with Julia”. 
Curiosity killed the cat but fortunately not me... and so I went on reading, followed the link and landed on
"Tuesday with Dorie" blog.

The rules to join the group were quite simple:
- Own the book Baking with Julia by Dorie Greenspan.
- Post on Tuesday.
- 2 recipes per month. Everyone must make at least one of the two recipes per month. 
- Have a blog to post your baking adventures on. 

I really did not take long to realise that this group would be the best way for me to get to know my Baking with Julia Book, interact with the other members, exchange our baking experience, ...but most of all: “HAVE FUN and ENJOY MYSELF”!

So here I am, member of the great “Tuesday with Dorie – Baking with Julia” family (if I'm not wrong, it counts something like 500 members all over the world!) - Have you seen the group's pretty badge?

And now, now since my blog has been created, the only thing I have to do is stick to the recipes, blog about my baking adventure and post the pictures of them on the right time.... TUESDAY, remember?I'm not allowed to post the recipes unless I'm hosting, but don't worry, I'll be able to give you the link to them (the link will bring you to the blogs of the people that are hosting).

This is the Recipe Schedule for March 2012: 
March 6, 2012- Rugelach (Hosted by Margaret and Jessica) 
March 20, 2012- Irish Soda Bread- (Hosted by Carla and Cathleen) 

Hope to see you on March 6th. 
Bye bye

O  RECIPE INDEX - INDICE DELLE RICETTE

Costantemente alla ricerca di nuove sfide ... eccone una nuova! 

Il mese scorso ho letto un articolo di "Kudos Kitchen di Renee" in Facebook: raccontava ai suoi amici di aver aderito ad un gruppo “aperto” di pasticceria, chiamato "Tuesday with Dorie - Baking with Julia" (Martedì con Dorie – Cottura al forno con Julia "). 

La curiosità è femmina (!) ...e così ho letto attentamente tutto l'articolo, seguito il link ed infine sono atterrata sul blog di “Tuesday with Dorie – Baking with Julia “. 

Le regole per partecipare al gruppo sono molto semplici: 
- Avere il libro “Baking with Julia” di Dorie Greenspan. 
- Scrivere sul blog il martedì. 
- 2 ricette al mese. Almeno una dev'essere preparata. 
- Avere un blog per scriverci le avventure durante la preparazione della ricetta. 

Ci ho messo davvero poco per realizzare che questo gruppo mi avrebbe permesso di conoscere nel miglior modo il libro “Baking with Julia”, interagire con gli altri membri, scambiarci le nostre esperienze col forno, ... ma soprattutto: "DIVERTIRCI!” 

Così eccomi qui, membro della grande famiglia di “Tuesday with Dorie – Baking with Julia" (se non erro, il gruppo conta qualcosa come 500 membri in tutto il mondo!) - Notato il badge (distintivo) del gruppo sul mio blog? 

Ed ora? Ora che il mio blog è stato creato, l'unica cosa che mi resta da fare è rispettare le ricette, scrivere sul blog e metterci le foto della ricetta....Quando? Rigorosamente solo di ... MARTEDI, ricordate? 
Non sono autorizzata a scrivere sul mio blog i dettagli delle ricette a meno che non abbia ricevuto il “titolo” di “ospite” (Hosting). Comunque non preoccupatevi, sarò in grado di darvi il link di chi ha ricevuto tale “onore” (si va a rotazione).  

Questo è il calendario delle ricette di marzo 2012: 
6 Marzo 2012 - Rugelach (ospiti: Margaret e Jessica) 20 Marzo 2012 – Irish Soda Bread (ospiti: Carla e Cathleen) 

Arrivederci al 6 Marzo 


Interessati a comperare il libro?  Any interest in the book?



Print Friendly and PDF

  Sign up to my free Newsletter. Iscriviti alla mia Newsletter gratuita.
To validate, please check your email (or spam folder) and press on the confirmation link. 
Per validare l'iscrizione, premi il link di conferma che riceverai per email (controllare la casella di posta indesiderata).


3 comments:

  1. I'm so glad I inspired you to join. I can't wait to get to know you as we bake our way through the book!

    ReplyDelete
  2. Thank you so much Renee! I'm looking forward, too! Have you "analyzed" the Rugelach recipe yet? It must taste wonderful but must also have a wonderful lot of calories :-)

    ReplyDelete
  3. I'm bad. I hardly ever look at a recipe in advance. I did however look at the picture. I doubt there are too many calories in there. LOL! Just kidding!

    ReplyDelete

MANY THANKS for your Feedback - IL VOSTRO COMMENTO MI STA A CUORE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...